ravetllat arquitectura

 Despatx a Calàbria 


Despatx a  Calàbria


Reforma d'un habitatge per acollir el nostre nou espai de treball al Carrer Calàbria, a l'Eixample de Barcelona.

Com a resultat d'aquesta reforma, es crea un ampli espai central de treball unint tres sales anteriorment concatenades.

En aquest nou espai s'ha col·locat una taula llarga i contínua que es converteix en el centre de l'àrea de treball, un lloc destinat per a la col·laboració i la creativitat. Les finestres de la façana permeten que entri una gran quantitat de llum natural, crean un ambient agradable i lluminós.

Studio in Calàbria  


Refurbishment of an apartment to accommodate our new workspace in Calàbria Street, in the Eixample district of Barcelona.

As a result of this renovation, a large central workspace has been created by combining three previously separate rooms

In this new space, a long, continuous table has been placed at the center of the work area, providing a collaborative and creative space. The windows on the façade allow plenty of natural light to enter, creating a pleasant and bright atmosphere.

Despacho en Calàbria


Reforma de una vivienda para albergar nuestro nuevo espacio de trabajo en la calle Calàbria, en el Ensanche de Barcelona.

Como resultado de esta reforma, se ha creado un gran espacio de trabajo central uniendo tres salas anteriormente concateandas.

En este nuevo espacio, se ha colocado una mesa larga y continua en el centro de la zona de trabajo, proporcionando un espacio colaborativo y creativo. Las ventanas de la fachada permiten una gran  entrada de luz natural, creando un ambiente agradable y luminoso.
Any: 2020-2021
Autors:
Pere Joan Ravetllat, Ruben Casquero
Fotografies:
Oriol Gómez
© All rights reserved, Nota Legal y cookies